...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Мнение за Алфа 166
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщениеТук вече ме хвана натясно - наистина не бях дори отворил файла, тъй като бях сигурен, че ще е поредната измишльотина. Сега обаче ме заинтригува. Ще го отворя след малко.Alfa Romeo 166 2.4JTD 136hp - 2000
Comment
-
-
Информация взимам само от официални източници а не си измислям като тебе.
Като толкова отдавна се знае името на новата 15х-ка кога си я видял или ще я видиш на автосалона в Женева ?
За сув-овете също нищо няма, това не значи че няма да ги има, или пък че ще ги има.
Та както се вижда Фиат имат намерение да правят наследник, дали наистина ще го видим е божа работа.
И за пореден път се вижда че лъжите и измишльотините ти че нямало да има наследник понеже тази била пълен провал са си точно това - лъжи и измишльотини.Alfa Romeo 166 2.4JTD 136hp - 2000
Comment
-
-
-
-
-
Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщениеНещо почна да отстъпваш май.
Както и да е - това е ненужен спор според мен.
Важното за мен, и за което ти благодаря, е че все пак има някакви индикации, колкото и илюзорни да са те, че още през този век има надежда да видим наследник на 166. И ако наистина е по-късно, това е толкова по-добре, за да може донякъде да отшуми "славата" на 166.
Планове има, дали ще се изпълнят и кога никой не знае.
Тая слава като гледам шуми само в твоята глава, видя се че и двете ти твърдения че 166 била пълен провал и че нямало никакви планове да се прави наследник заради този провал са пълни измишльотини и лъжи. Даже и ти си го признаваш в последния си пост, макар и пак с недомлъвки.Alfa Romeo 166 2.4JTD 136hp - 2000
Comment
-
-
Comment